ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη στην Ελλάδα αυθημερόν.

Υπάρχει δυντότητα παράδοσης ακόμα και σε ακτίνα 50-60 χλμ. από την έδρα της εταιρείας μας με τα δικά μας μέσα, μετά από την απαραίτητη συμφωνία με τον πελάτη μας.

Οι παραδόσεις εκτός νομού Αττικής εξυπηρετούνται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιθυμείς εσύ.

Σημείωση: Για τις παραδόσεις υπάρχει μια ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας ενός κουτιού 10 κιλων ξηρού πάγου. Επίσης υπάρχει ελάχιστη χρέωση για τις αυθημερόν παραδόσεις σύμφωνα με τον τόπο παράδοσης.

Οι πελάτες μας μπορούν να παραλαμβάνουν οποιαδήποτε ποσότητα ξηρού πάγου από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας.

Για παραγγελίες ζητάμε τουλάχιστον 24-48 ώρες ειδοποίηση . Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διασφαλίσουμε την ποσότητα, την ποιότητα αλλά και την έγκαιρη παράδοση του ξηρού πάγου που μας παραγγείλατε.

Στην εταιρεία μας κρατάμε πάντα μια ικανοποιητική ποσότητα αποθέματος 16mm pellets προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε ακόμα και παραγγελίες έκτακτης ανάγκης. Διαθέτουμε δοχεία μεταφοράς διαφόρων μεγεθών ώστε να μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 8.30 πμ - 5.00 μμ | Σάββατο: 9.30 πμ - 2.30 μμ

Κυριακή : Mπορεί να γίνει παράδοση μετά από συνεννόηση με τον πελάτη.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΞΗΡΟ ΠΑΓΟ;

Κάνε κλικ στο κουμπί "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" δίπλα για να μάθεις πως μπορείς να εξυπηρετηθείς με τον καλύτερο και συντομότερο τρόπο.

TOP