Ο ξηρός πάγος σε Ξενοδοχεία - Εστιατόρια - Café

Εφαρμογές ξηρού πάγου για το χώρο της εστίασης!

Συντήρηση - παρασκευή & μεταφορά τροφίμων!

Η πιο συχνή χρήση του ξηρού πάγου είναι στην συντήρηση τροφίμων, και πιο συγκεκριμένα για την επίτευξη - μη κυκλικής - ψύξης ή κατάψυξης φαγητού.

Είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο μέσο για την ανασυσκευασία και μεταφορά τροφίμων που πρέπει να παραμείνουν κρύα ή παγωμένα, και όπου δεν υπάρχει η πολυτέλεια μηχανικής ψύξης.

Ο ξηρός πάγος χρησιμοποιείται για στιγμιαία κατάψυξη φαγητού, για την πρόσθεση ανθρακικού σε ποτά - αναψυκτικά, για την παρασκευή παγωτού κ.α.

To βρίσκεις ενδιαφέρον; Μοιράσου το!

Μπλοκ στα μικρόβια!

Ο ξηρός πάγος εκτοπίζει το οξυγόνο αλλά δεν αλλοιώνει την γεύση ή την ποιότητα των τροφίμων.

Γι' αυτό ακριβώς μπορεί να προλάβει και να εμποδίσει την ανάπτυξη και δραστηριότητα μικροβίων ή και εντόμων σε κλειστά containers και δοχεία όπως π.χ. αυτά για την μεταφορά σιτηρών ή προϊόντων σιτηρών.

To βρίσκεις ενδιαφέρον; Μοιράσου το!

Ξηρός πάγος και νερό (ή ποτό)!

Όταν ο ξηρός πάγος έρχεται σε επαφή με το νερό, η εξάχνωση του επιταγχύνεται και αυτό δημιουργεί πυκνά σύνεφα καπνού (και χαμηλής ομίχλης.

Αυτό το τρικ χρησιμοποιείται - μέσω ειδικού εξοπλισμού - σε nightclubs, χώρους συνεστιάσεων και events για την δημιουργία εντυπωσιακών οπτικών εφέ αλλά και...για την δημιουργία καταπληκτικών εξωτικών cocktails.

To βρίσκεις ενδιαφέρον; Μοιράσου το!

ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ; ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινώνησε τώρα με την Dry Ice Creation μας και ρώτησε μας πως.

TOP