HO. RE. CA. - Ξενοδοχεία - εστιατόρια - Café

Εφαρμογές ξηρού πάγου για το χώρο της εστίασης!

Συντήρηση - παρασκευή & μεταφορά τροφίμων!

Η πιο συχνή χρήση του ξηρού πάγου είναι στην συντήρηση τροφίμων, και πιο συγκεκριμένα για την επίτευξη - μη κυκλικής - ψύξης ή κατάψυξης φαγητού.

Είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο μέσο για την ανασυσκευασία και μεταφορά τροφίμων που πρέπει να παραμείνουν κρύα ή παγωμένα, και όπου δεν υπάρχει η πολυτέλεια μηχανικής ψύξης.

Ο ξηρός πάγος χρησιμοποιείται για στιγμιαία κατάψυξη φαγητού, για την πρόσθεση ανθρακικού σε ποτά - αναψυκτικά, για την παρασκευή παγωτού κ.α.

To βρίσκεις ενδιαφέρον; Μοιράσου το!

Μπλοκ στα μικρόβια!

Ο ξηρός πάγος εκτοπίζει το οξυγόνο αλλά δεν αλλοιώνει την γεύση ή την ποιότητα των τροφίμων.

Γι' αυτό ακριβώς μπορεί να προλάβει και να εμποδίσει την ανάπτυξη και δραστηριότητα μικροβίων ή και εντόμων σε κλειστά containers και δοχεία όπως π.χ. αυτά για την μεταφορά σιτηρών ή προϊόντων σιτηρών.

To βρίσκεις ενδιαφέρον; Μοιράσου το!

Ξηρός πάγος και νερό (ή ποτό)!

Όταν ο ξηρός πάγος έρχεται σε επαφή με το νερό, η εξάχνωση του επιταγχύνεται και αυτό δημιουργεί πυκνά σύνεφα καπνού (και χαμηλής ομίχλης.

Αυτό το τρικ χρησιμοποιείται - μέσω ειδικού εξοπλισμού - σε nightclubs, χώρους συνεστιάσεων και events για την δημιουργία εντυπωσιακών οπτικών εφέ αλλά και...για την δημιουργία καταπληκτικών εξωτικών cocktails.

To βρίσκεις ενδιαφέρον; Μοιράσου το!

ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ; ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινώνησε τώρα με την Dry Ice Creation μας και ρώτησε μας πως.

Βρες μας στο Facebook

Δες τα βιντεο μας στο Youtube

Ακολουθησε μας στο Twitter

Βρες μας στο Linkedin

TOP