Διανομή - Υπηρεσίες

√ Παραδόσεις:

Είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη στο Νομό Αττικής - Αθήνα. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να μπορέσουμε να κανονίσουμε τις περαιτέρω λεπτομέρειες ώστε να εξυπηρετηθείτε με τον καλύτερο και συντομότερο τρόπο σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μπορούμε να παραδώσουμε ακόμα και σε ακτίνα 50-60 χλμ. από την έδρα της εταιρείας μας μετά από την απαιτούμενη συμφωνία με τον πελάτη μας.
Σημείωση: Για τις παραδόσεις υπάρχει μια ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας με ένα κουτί 10 κιλων ού πάγου. Επίσης υπάρχει ελάχιστη χρέωση για τις αυθημερόν παραδόσεις σύμφωνα με τον τόπο παράδοσης. Οι παραδόσεις εκτός νομού Αττικής εξυπηρετούνται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες η με οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιθυμείτε η μας υποδυκνύεται.

√Συλλογές:

Οι πελάτες μας μπορούν να παραλαμβάνουν οποιαδήποτε ποσότητα ξηρού πάγου από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας.

√Παραγγελίες:


Για παραγγελίες ζητάμε τουλάχιστον 24-48 ώρες ειδοποίηση . Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διασφαλίσουμε την ποσότητα, την ποιότητα αλλά και την έγκαιρη παράδοση του ξηρού πάγου που μας παραγγείλατε. Στην εταιρεία μας κρατάμε πάντα μια ικανοποιητική ποσότητα αποθέματος 16mm pellets προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε ακόμα και παραγγελίες έκτακτης ανάγκης.
Διαθέτουμε δοχεία μεταφοράς διαφόρων μεγεθών ώστε να μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα – Σάββατο : 8.30 πμ - 8.30 μμ

√Ειδικές παραδόσεις :


Κυριακή : Mπορεί να γίνει παράδοση μετά από συνεννόηση με τον πελάτη.
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

TOP